zondag 22 september 2013

Groet

Beste lezers,

Al geruime tijd zit ik met het idee in mijn hoofd en vandaag is het dan zo ver. Het wekelijkse werk aan cartoons gebeurt al langer meer uit plichtsgevoel dan uit opwellingen van inspiratie, wat ook uit het niveau van de cartoons zelf blijkt, dus heb ik besloten ermee te stoppen. Dit betekent niet dat ik de website opzeg en er helemaal niks meer op plaats, maar wel dat er geen wekelijkse update meer komt.

Ik heb het lang met plezier gedaan - 8,5 jaar! - en er veel van geleerd, maar aan alles komt een eind en zo moet ook deze hobby plaats maken voor andere activiteiten die de nodige tijd kosten. Eén daarvan is de Koreaanse vechtkunst Hwa Rang Do, kijk eens op de website. :)

Bedankt voor jullie aandacht, ik hoop dat jullie van de cartoons hebben genoten. Ik zal vast nog wel eens wat plaatsen, maar niet meer op wekelijkse basis.
 
Met vriendelijke groet,
Sion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten